Sve oblasti 16.01.2015.

Konkurs za PISANJE SAŽETAKA ZA OBRAZOVNU PRAKSU

Konkurs za PISANJE SAŽETAKA ZA OBRAZOVNU PRAKSU

U cilju povećanja dostupnosti istraživačkih nalaza praktičarima Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Društvo istraživača u obrazovanju u Srbiji i Projekat ”Podrška razvoju ljudskog kapitala i istraživanju – Opšte obrazovanje i razvoj ljudskog kapitala” objavljuju konkurs za PISANjE SAŽETAKA ZA OBRAZOVNU PRAKSU proizašlih iz istraživačkih nalaza. Poziv je otvoren za sve zainteresovane istraživače u oblasti obrazovanja. Svaki autor može da prijavi najviše dva sažetka.

Sažeci se prijavljuju preko veb sajta Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (na adresi www.zuov.gov.rs/naucni-radovi), i to treba učiniti do 16. februara 2015. godine. Svi sažeci će biti recenzirani.

Prihvaćeni radovi će biti predstavljeni na skupu koji će biti organizovan 8. aprila 2015. godine u Beogradu i štampani u Zborniku radova za taj skup.

Sažeci će takođe biti uneti u elektronsku bazu sažetaka koja će biti na sajtu Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i dostupna za pretraživanje i pregled svim zainteresovanima praktičarima i istraživačima.

Opširnije o ovoj temi: http://www.zuov.gov.rs/konkurs-za-pisanje-sazetaka-naucnih-radova/?lng=lat

Poruka je obavezno polje.