Ekonomija 06.04.2015.

Katalog udžbenika DATA STATUSA za srednje ekonomske škole

Katalog udžbenika DATA STATUSA za srednje ekonomske škole

Pored ranije akreditovanih udžbenika ove izdavačke kuće, DATA STATUS za školsku 2015/2016. godinu predstavlja značajan broj novih udžbenika za stručne predmete u srednjim ekonomskim školama.

Izdavačka kuća DATA STATUS ove godine obeležava 20 godina postojanja, a u poslednjih nekoliko godina najveći deo svog rada posvetila je upravo razvoju udžbenika za stručne predmete koji se uče u srednjim ekonomskim školama.

Udžbenici koji su predstavljeni u katalogu nastali su u saradnji vodećim akademskim stručnjacima u ovoj oblasti i profesorima ekonomskih škola sa dugogodišnjim iskustvom. Udžbenici DATA STATUSA u potpunosti prate Nastavni plan i program i savremene tendencije u razvoju ekonomske nauke i njenih disciplina, kao i modernog poslovanja u privredi i finansijskim institucijama. Svojim kvalitetom, stručnim, metodološkim i didaktičkim pristupom u potpunosti odgovaraju potrebama i mogućnostima učenika i daju im kvalitetnu osnovu kako za buduće akademske studije tako i za razvoj profesionalne karijere.

Katalog udžbenika DATA STATUSA za srednje ekonomske škole možete preuzeti OVDE.

Poruka je obavezno polje.