Portal Data Didakta

DATA DIDAKTA je specijalizovani interaktivni internet portal koji omogućava laku i kontinuiranu razmenu iskustav u oblastima planiranja, organizacije, realizovanja i evaluacije nastave stranih jezika i nastave stručnih predmeta u srednjim ekonomskim i medicinskim školama.

Osnovna ideja portala DATA DIDAKTA jeste da se putem interakcije i komunikacije između nastavnika omogući razmena dobre prakse, znanja i nastavnih materijala radi unapređenja nastave i lakšeg pristupa nastavnim sadržajima.

Portal DATA DIDAKTA omogućava vam da postavljate ili odgovarate na pitanja, da postavljate i komentarišete materijale koji se odnose na nastavu i učenje stranih jezika na svim nivoima i na nastavu stručnih predmeta u srednjim ekonomskim i medicinskim školama.

Osim toga, na portalu DATA DIDAKTA dobijaćete redovno informacije o akreditovanim stručnim seminarima i drugim pitanjima značajnim za profesionalno usavršavanje nastavnika i unapređenje nastave.

Otvoreni za vaše sugestije i predloge, pozivamo vas da se priključite našoj interaktivnoj zajednici i podelite iskustvo i znanje sa svojim kolegama.