O blogu

 

 

Dobro došli na Data Didakta blog!

 

Ovaj blog je namenjen nastavnicima stranih jezika, trenerima, predavačima i svima onima koje interesuju teme i aktuelnosti u oblasti učenja stranih jezika. 

Na ovim stranama ćete pronaći mnoštvo metodičkih ideja koje možete iskoristiti sa vašim đacima u učionici, predloge i savete za nastavu, zanimljiva razmišljanja vaših kolega o temama koje su bitne za nastavnike stranih jezika i puno toga što će vam, nadamo se, biti zanimljivo i pre svega korisno.

Naša želja je da na ovom blogu okupimo nastavnike stranih jezika i pružimo im mogućnost da razmene mišljenja, diskutuju o relevantnim temama, prikupe nove ideje za nastavu, čuju savete, vesti i aktuelnosti i na taj način unaprede svoj rad.

Naravno, Data Didakta blog ne bi bio to što jeste bez vaših komentara, sugestija i primedbi. Zato bismo voleli da čujemo vaše mišljenje o onome što je već objavljeno ili predloge za nove članke. Pozivamo vas da prokomentarišete objavljene tekstove, date svoje viđenje tema ili podelite sa nama svoje ideje!

Ako vaše sugestije prevazilaze okvire komentara i želite da se i vaš glas čuje, pozivamo vas da postanete naš gostujući bloger.

Novih ideja nikad dosta! Javite nam se na imejl adresu datadidakta@gmail.com i brzo ćemo vam dati sve potrebne informacije o tome kako i pod kojim uslovima možete da postanete naš bloger.

Radujemo se saradnji sa vama!

Data Didakta tim